Om Hyreskollen

Hyreskollen ger dig koll på bostadsmarknaden

Letar du efter hyresbostad eller vill du hyra ut? Då har du kommit rätt! Vi är Sveriges vassaste bostadsförmedlare av hyresbostäder! Hyreskollen är ett samarbete mellan tusentals hyresvärdar över hela landet. Hos oss hittar du ett stort utbud av attraktiva hyresrätter och seriösa hyresgäster.

På Hyreskollen kan du enkelt hitta din drömbostad. Här hittar du över 20 000 annonser med allt från lägenheter och radhus till rum, hus och stugor. Oavsett vad du letar efter, finns det något för alla här.

Det bästa av allt är att Hyreskollen.se är helt gratis att använda. Du behöver inte betala något för att få tillgång till våra annonser eller för att kontakta hyresvärdarna. Vi vill göra det enkelt för dig att få koll på bostadsmarknaden i Sverige.

Har du en bostad att hyra ut?

Det är gratis att skapa annonser hos oss. Vi matchar din annons gentemot de sökande så att du når rätt hyresgäster för just din hyresbostad.

Vi har förmedlat hyresbostäder i Sverige sedan 2011 och vill förenkla hyresmarknaden för både sökande och hyresvärdar. Använd Hyreskollen för att få koll på bostadsmarknaden.