Torsplan - Norrmalm, Stockholm

Bostadsfakta

Publicerad2021-06-10
Antal rum3
Hyra24500 kr/mån
Storlek78 m²
BostadstypUthyres
AnnonstypPrivatannons

Beskrivning

Hyr ut en toppmodern lägenhet 3 rum, omöblerad på 78 kvm våning 5 Norra Tornet i Vasastan hyrs ut från och med 15 juli under 6 månader. Hyran ligger på 24500 Kr/månad samt två månaders hyra i deposition krävs. EL och internet ingår inte i hyran.
Nora Tornet Helix är ett av Stockholms mest unika bostadshus.Här, i ett av innerstadens två högsta bostadshus, bor du med alla tänkbara bekvämligheter bara några meter från dörren eget gym, biograf, vinbar, gästlägenhet, takterrass och en deli som erbjuder allt mellan frukost och middag, med fri leverans upp till din lägenhet.Här bor du centralt i en ny och spännande stadsdel med goda kommunikationsmöjligheter, närhet till både skola/förskola, restauranger, affärer.
Generöst och ljust vardagsrum med fantastiska fönsterpartier öppen planlösning till matplats och kök. Utgång till den inbjudande terassen. Stilrent kök, köket har full maskinell utrustning i form av induktionshäll, ugn, fläkt, kyl/frys samt diskmaskin.Smakfullt badrum och dusch med tvättmaskin och torktumlare vägghängd WC samt spegel.

Kontakta hyresvärd - blocket.se