Selmedalsvägen - Stockholm

Bostadsfakta

Publicerad2021-09-15
Antal rum1
Hyra4300 kr/mån
Storlek13 m²
BostadstypUthyres
AnnonstypPrivatannons

Beskrivning

Du ska skicka med foto (jag kommer inte att svara om du inte har foto, du kommer att få min mail adress när du ansöker om rummet så att du kan skicka bild dit), berätta varför du behöver hyra rum, samt hur du är som person. Du ska vara lättsam av dig, städad och renlig. Du inte får vara allergisk mot hundar eller rök. Man får röka utomhus på balkongen, inte inomhus.
Jag hyr bara ut till yngre personer.
Inflyttning kan ske from 4 oktober.
Jag har ett rum som jag hyr ut i minst 11 månader, det finns möjligheter till ytterligare förlängning. Jag hyr ut rummet för 4300 kr/månaden. Man måste betala en månadshyra som deposition direkt när man har skrivit på hyreskontraktet. Man får inte tillbaka depositionen om man ändrar sig och inte vill flytta in. Ett hyreskontrakt kommer att upprättas där alla regler står som man får läsa innan man skriver på, där framgår det tydliga regler om depositionen också.

I rummet finns dubbelsäng, garderob, byrå, divansoffa, och soffbord . Man har tillgång till resten av lägenheten, kök, dusch toalett och balkong. Internet, el och TV med basutbud ingår samt så har man tillgång till tvättstuga. Det är inte egen ingång.

Det ligger i Axelsberg, Hägersten 15 min med tunnelbana till T-centralen. Det finns en större galleria, ca 5 min med t-bana (Liljeholmens galleria). Bor bredvid t-bana och centrum. I centrumet här finns Ica, direkten, frisör, thai, tandläkare, pressbyrå, apotek och vårdcentral. Det är 2 min promenad till vattnet där man kan bada, sola, promenera/jogga. Det finns en fotbolls gräsplan och ett

Kontakta hyresvärd - blocket.se