Harpsundsvägen - Stockholm

Bostadsfakta

Publicerad2021-06-10
Antal rum1
Hyra8400 kr/mån
Storlek27 m²
BostadstypUthyres
AnnonstypPrivatannons

Beskrivning

Jag vill hyra ut min etta i Högdalen med start den 1 Juli 2021 i ett år och det finns möjlighet att flyta in tidigare jag är flexibel . Lägenheten är i gott skick. Ingen balkong. Vi kommer att skriva ett kontrakt helt efter konstens alla regler.

I hyran ingår inte försäkring av lösöre etc.
I hyran ingår el och el
förbruknings och fiber internet.

Lägenheten uthyrs helt möblerad . Dock inte borra i väggar och liknande. Du ska vara icke-rökare, och får inte ha husdjur i lägenheten.

Jag kommer vilja ha 10000 i deposition för eventuellt överdrivet slitage av lägenheten som am får tillbaka vid ut flyt .

Jag har själv varit inne i andrahandsboende-svängen och vet att det man egentligen önskar är en egen lägenhet och att andrahandsboendet är just ett akut och ofta kortsiktigt boendealternativ. Men jag skulle uppskatta om det som passar dig bäst i din livssituation är att bo minst ett halvår i lägenheten helst ett år .

Jag föredrar att det är en person med ordnad ekonomi som söker. Jag vill tyvärr inte hyra ut till unga personer,två vänner eller ett par.

Jag kommer kräva referenser av dig och du är självklart välkomna att begära detsamma av mig, liksom övriga intyg.

För dig som är ute efter ett tryggt andrahandsboende är det bara att maila mig information om dig så hör jag av mig. Fråga gärna om du undrar något.

Vänliga hälsningar

Kontakta hyresvärd - blocket.se